בדים של גוזיה - בחירת סוג הבד ונוחות
שימוש נכון בבדים הוא אחת הדרכים העומדות לרשותנו כדי לעצב לכן גוזיות מדהימות ומגוונות שהן גם נוחות, גם סופר יפות וגם מתאימות למבני גוף ומבני חזה שונים ומגוונים – בדיוק כמונו😊 עצם העניין בהתאמה של הגוזייה הוא הסנכרון בין ההיקפים שלנו: היקף מתחת וגם היקף על החזה ואנחנו מקפידות להשתמש במגוון רחב של בדים איכותיים שיתאימו לעיצובים השונים. בדים נעימים, מלטפים, עשירים ומלאי סטייל במבחר מטורף.
סוגי גוזיות לפי בדים:
גוזיות תחרה
תחרה היא חומר הגלם האהוב עלינו ליצירת גוזיות במראה רומנטי ומעוצב. נשתמש כמובן בתחרה גמישה, אלסטית, רכה ומלטפת שנעים להרגיש על הגוף ולא תחרה עבה וגסה יותר שמשמשת לייצור מפות או וילונת. סוד הקסם הוא מידת הלייקרה שקיימת בתחרה. היא זו אשר תקבע את מידת המתיחה של הגוזייה וההתאמה שלה לנשיאת משקל החזה. בעיצובים המיועדים לנשים עם חזה גדול נוסיף בטנה של רשת מחטב אלסטית. בטנה "נושמת" וסופר חזקה תאפשר את רמת ההרמה והתמיכה המעולות של החזה. ליצירת גוזיות תחרה מושלמות במגוון גזרות לכל מבנה חזה, אנחנו משלבות עם התחרה חומרי גלם ובדים נוספים, כמו שיפון, לייקרה, שימוש מדוייק ברצועות גומי חזקות ועוד.גוזיות קטיפה
קטיפה הוא בד סקסי, מגוון ועשיר, המאפשר לנו ליצור גוזיות יפהפיות במראה דרמטי ויוקרתי. בדי קטיפה שאנחנו משתמשות בהם הם גמישים וחזקים, עם מידת לייקרה שמאפשרת מתיחה והתאמה מדויקת לגוף. מאחר וקטיפה היא בד אטום במראה עשיר, תוכלי ללבוש את הגוזיה גם בתור טופ מהמם ומלא סטייל אם רק תרצי. בחלק מן הדגמים נתפור בטנת מחטב שתסייע לתמיכה בחזה ובחלקם נתפור בטנת לייקרה שתשמש גם כיס לריפוד נשלף.